PayPal til at udvikle robust digital tegnebog i 2021, vidner stiger i kryptoefterspørgsel

Efter den nylige vedtagelse af kryptovaluta gav PayPal for nylig detaljer om sine krypto- og digitale tegnebogsplaner for 2021, samtidig med at det også hedder, at centralbankens digitale valutaer (CBDC’er) kan tage tid, men de er kommet for at blive.

PayPal ser stigning i efterspørgsel efter krypto

Ifølge Formue tirsdag (3. november 2020) planlægger den globale betalingsgigant PayPal at udvide sine cryptocurrency-tjenester over hele kloden. Virksomheden afslørede flere detaljer om sine planer i Q3 2020 indtjeningsopkald.

PayPals rapport for tredje kvartal afslører en betalingsvolumen på $ 247 mia., Hvilket signalerer en stigning på 38 procent. Mens virksomheden noterer sig en imponerende Q3 2020-rekord, gav betalingsplatformen yderligere indsigt i sin seneste kryptotjeneste.

Dan Schulman, PayPals administrerende direktør og præsident under indtjeningsopkaldet til tredje kvartal med investorer afslørede selskabets planer om at hæve sin daglige grænse for køb af krypto fra $ 10.000 til $ 15.000 på grund af en stigning i efterspørgslen. Ifølge Schulman er det kun 10 procent af de amerikanske PayPal-kunder, der i øjeblikket kan få adgang til platformens kryptokurrency-tilbud.

I mellemtiden er der en „venteliste“, som Schulman bemærkede var næsten tre gange mere end virksomhedens forventninger. Somrapporteretaf BTCManager i oktober afslørede betalingshøjden, at dens brugere vil være i stand til at udføre transaktioner ved hjælp af krypto fra begyndelsen af ​​2021.

Derudover vil PayPal-brugere kunne betale for varer og tjenester med krypto på tværs af 28 millioner sælgere globalt. Imidlertid kryptotjenesternegør ikke give brugerne kontrol over deres private nøgler og også begrænse, mens de også køber og sælger krypto til PayPal-platformen.

Kort efter PayPals krypto-vedtagelse planlagde betalingsselskabet angiveligt at køb kryptokurrencyfirma BitGo.

Schulman erklærede også, at alle brugere i USA snart vil have adgang til sine kryptotjenester om få uger med planer om at udvide tjenesterne til Venmo-platformen og andre kunder globalt inden udgangen af ​​første halvdel af 2021.

Visse CBDC-tilstedeværelse

Bortset fra at udvide sine kryptotjenester globalt erklærede PayPal-direktøren under opkaldet også, at han har været i samtaler med centralbanker, interessenter i kryptosektoren og regulatorer.

I en kommentar til sagen om CBDC’er sagde Schulman:

”CBDC’er, fra mit perspektiv og alle mine samtaler, er et spørgsmål om hvornår og hvordan de gøres, ikke hvis. Og jeg tror, ​​at vores platform med sine digitale tegnebøger og den skala, vi har lige nu, kan være med til at forme nytten af ​​disse valutaer. ”

PayPal-hovedet tilføjede:

„Og jeg tror, ​​at vores platform og al den nye digitale infrastruktur, som vi er på plads lige nu, kan hjælpe med at gøre denne forvaltning og bevægelse af penge mere effektiv og billigere og hurtigere.“

CBDC’er har fortsat oplevet øget interesse over hele kloden med Kina fører løbet og lande som Sydkorea og Japan fremskynder udviklingen af ​​digital valuta.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.