Twitter-BTC-hakkeri Graham Clark on voinut tehdä tämän aiemmin

Kuten viime viikolla ilmoitettiin, pidätettiin Twitter-BTC-fiaskosta vastaava johtava hakkeri, joka havaitsi yli 121 000 dollaria pahaa ajattelemattomilta käyttäjiltä varastamalla bitcoinilla. Mies on 17-vuotias ja hänen nimensä on Graham Ivan Clark.

Clarkilla on väitetty historia

Koska tästä nuoresta on saatu lisätietoja, näyttää siltä, ​​että hänellä on pitkä historia suorittaakseen bitcoin-hyökkäyksiä ihmisiin. Itse asiassa juuri viime vuonna hänet pyydettiin varastamaan satoja tuhansia dollareita bitcoineja ja lajiteltuja kryptovaluuttoja.

Seattlessa toimiva teknologia-sijoittaja nimeltä Gregg Bennett ilmoitti vuonna 2019 selittävänsä, että näkymättömät kaappaajat ovat mahdollisesti hyökänneet hänen älypuhelimeen. He olivat jotenkin onnistuneet saamaan hallinnan hänen SIM-kortilleen, joka antoi heille pääsyn kaikille tileille, joihin hän oli mahdollisesti saanut pääsyn kyseisen puhelimen kautta. Koska kyseisellä henkilöllä oli salausvaluuttatilit, heistä tuli hakkereiden pääkohteita.

Teknisiltä sijoittajilta varastatiin peräti 164 Bitcoin Trader – arvoltaan noin 856 000 dollaria hyökkäyksen aikaan -, joka sai sitten kiristyskirjeen Scrim-nimeltä henkilöltä, joka on yksi monista Clarkin usein käyttämistä aliaksista.

Viime huhtikuussa salainen yksikkö takavarikoi Clarkilta jopa 100 bitcoinia

Vaikka Clark sai lopulta iskun ranteeseen virastolta, he päättivät olla pidättämättä häntä alaikäisen aseman vuoksi. Suuri osa rahoista palautettiin Bennettille, jolle ilmoitettiin Clarkin ilmoitetusta osallistumisesta varkauteen.

Ilmeisesti tämä ei riittänyt pitämään Clarkia kauempana bitcoinien kiristyksestä. Vain viikko sen jälkeen, kun hänet pakotettiin antamaan varat takaisin, Clark aloitti työskentelyn Twitter-hyökkäyksessä, mutta missä hän näyttäisi olevan kaukana, on hänen väitetyn halunsa esitellä ylellinen elämäntapaansa – sellaista, jolla henkilöllä ei olisi voinut olla lainvastaista. toimenpiteitä tehtiin.

17-vuotiaana ja vielä alaikäisenä miehenä Clarkin väitettiin asuvan omassa huoneistossaan Tampassa, Floridassa. Hän kehui kalliita pelijärjestelmiä, valkoista BMW: tä, helmiä varustettua Rolodexia ja suunnittelija lenkkarit muun muassa ylenmääräisiä esineitä. Nämä pienet aarteet lähetettiin usein kuviin Instagramiin, mikä saattoi herättää epäilyjä lakiviranomaisissa.

On todettu, että Clark on saattanut saavuttaa kyberterrorismin aloituksensa pelaamalla. Hän huijasi Minecraft-pelaajia usein ostamaan tuotteita, joita hän ei ollut aikonut tarjota. Hänen väitetään myös vetäneen huijauksia Fortnite-pelaajien sekä salaus- ja hakkerifoorumien osallistujien kanssa.

Tehdä oikein?

Kirjoittamishetkellä uskotaan, että Clark omistaa yli 3 miljoonaa dollaria bitcoin- ja salauspohjaisia ​​varoja. Hänen lakimiehensä sanotaan sanoneen:

En voi ajatella, että laillisuudesta olisi enemmän merkintää kuin lainvalvonta, joka antaa rahat takaisin.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.